Destinacionet

Aktivizim i lehte

Internet në telefonin tuaj brenda 30 sekondave

Internet kudo që shkoni

Ne ju ofron shërbimin më të lartë të mundur në vendin ku vizitoni

Mbani kartelën tuaj

Përdorni aplikacionet si WhatsApp & Viber sikur më parë

Pyetjet e shpeshta

eSIM është një kartelë SIM dixhitale që është integruar si softuer në pajisjen tuaj. Nuk duhet një kartë fizike për të lidhur pajisjen me rrjetin celular. eSIM mund të aktivizohet përmes një kod QR ose shërbimit të operatorit celular. Ju mund të përdorni eSIM për të lidhur pajisjen tuaj me më shumë se një rrjet celular dhe për të ndërruar operatorë celularë pa ndërruar kartelën SIM. Ju mund ta përdorni eSIM edhe në pajisje të tjera si tabletë ose pajisje IoT.

Fare e thjeshtë. Ndiqni hapat si në foton e mëposhtme. Në telefonin tuaj shkoni tek Settings, pastaj tek Mobile Data ku duhet të gjeni opsionin Add eSIM dhe pastaj duhet të skanoni QR code që ju është dërguar në imellë.

post

Shpejtësia e internetit do të jetë më e larta në vendin në të cilin ju do ta shfrytëzoni.

Për të parë listën e telefonave që punojnë me eSIM klikoni këtu

Po ju mund të vazhdoni të përdorni të gjita aplikacionet përfshirë Viber & WhatsApp sikur më parë.

Për të aktivizuar eSIM ju duhet të jeni të lidhur me internet, ndaj ju sugjerojmë të instaloni eSIM përpara se të mbërrini në destinacionin tuaj. Por mund të përdorni gjithashtu Wi-Fi lokal në aeroport për të porositur dhe aktivizuar eSIM menjëherë pas uljes në destinacionin tuaj.

Shkoni tek Settings dhe pastaj tek Connections

post

Shkoi tek SIM Card Manager dhe zgjedhni opsionin Add mobile plan

post

Shtypni Add using QR Code

post

Skanoni kodin QR që e keni pranuar në imellë

post