Aktivizim i lehtë

Internet në telefonin tuaj brenda 30 sekondave

Internet kudo që shkoni

Ne ju ofrojmë shërbimin më të lartë të mundur në vendin që vizitoni

Mbani kartelën tuaj

Përdorni aplikacionet si WhatsApp & Viber sikur më parë


merr5G interneti juaj që s'njeh kufi

Zgjedhni njërën nga pakot dhe qëndroni të lidhur në të gjithë Europën!

Pako Europa mbulon këto shtete: Austri, Belgjikë, Britani e Madhe, Bullgari, Çeki, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Holandë, Hungari, Irlandë, Islandë, Itali, Kroaci, Letoni, Lihtenshtajn, Lituani, Luksemburg, Maltë, Norvegji, Poloni, Portugali, Qipro, Rumani, Sllovaki, Slloveni, Spanjë, Suedi, Turqi, Vatikan, Zvicër, Ishujt Aaland, Guernsey, Jersey, Ishujt Kanare, Ishulli i Manit


Pakot për Shqipëri

Aktivizimi i eSIM në iPhone

Hapi i parë

Shkoni tek Settings dhe pastaj tek Mobile Data

post

Hapi i dytë

Zgjedheni opsionin Add eSIM

post

Hapi i tretë

Skanoni kodin QR që ju është dërguar në email

post

Pyetjet e shpeshta

eSIM është një kartelë SIM dixhitale që është integruar si softuer në pajisjen tuaj. Nuk duhet një kartë fizike për të lidhur pajisjen me rrjetin celular. eSIM mund të aktivizohet përmes një kod QR ose shërbimit të operatorit celular. Ju mund të përdorni eSIM për të lidhur pajisjen tuaj me më shumë se një rrjet celular dhe për të ndërruar operatorë celularë pa ndërruar kartelën SIM. Ju mund ta përdorni eSIM edhe në pajisje të tjera si tabletë ose pajisje IoT.

Fare e thjeshtë. Ndiqni hapat si në foton e mëposhtme. Në telefonin tuaj shkoni tek Settings, pastaj tek Mobile Data ku duhet të gjeni opsionin Add eSIM dhe pastaj duhet të skanoni QR code që ju është dërguar në imellë.

post

Shpejtësia e internetit do të jetë më e larta në vendin në të cilin ju do ta shfrytëzoni.

Për të parë listën e telefonave që punojnë me eSIM klikoni këtu

Po ju mund të vazhdoni të përdorni të gjita aplikacionet përfshirë Viber & WhatsApp sikur më parë.

Për të aktivizuar eSIM ju duhet të jeni të lidhur me internet, ndaj ju sugjerojmë të instaloni eSIM përpara se të mbërrini në destinacionin tuaj. Por mund të përdorni gjithashtu Wi-Fi lokal në aeroport për të porositur dhe aktivizuar eSIM menjëherë pas uljes në destinacionin tuaj.

Shkoni tek Settings dhe pastaj tek Connections

post

Zgjedheni opcionin SIM Manager

post

Klikoni Add eSIM

post

Zgjedheni opcionin Scan QR code

post

Skanoni kodin QR të pranuar në email

post