Pyetjet e shpeshta

Pyetje të shpeshta

Nëse keni pytje tjera përdoni bisedën live!

eSIM është një kartelë SIM dixhitale që është integruar si softuer në pajisjen tuaj. Nuk duhet një kartë fizike për të lidhur pajisjen me rrjetin celular. eSIM mund të aktivizohet përmes një kod QR ose shërbimit të operatorit celular. Ju mund të përdorni eSIM për të lidhur pajisjen tuaj me më shumë se një rrjet celular dhe për të ndërruar operatorë celularë pa ndërruar kartelën SIM. Ju mund ta përdorni eSIM edhe në pajisje të tjera si tabletë ose pajisje IoT.

Fare e thjeshtë. Ndiqni hapat si në foton e mëposhtme. Në telefonin tuaj shkoni tek Settings, pastaj tek Mobile Data ku duhet të gjeni opsionin Add eSIM dhe pastaj duhet të skanoni QR code që ju është dërguar në imellë.

Me merr5G eSIM shpejtësia e internetit do të jetë më e larta në vendin në të cilin ju do ta shfrytëzoni. Varëshisht nga telefoni që e perdorni ju do të keni 5G/LTE

iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE 2 (2020)
iPhone 12
iPhone 12 Mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone SE 3 (2022)
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 15
iPhone 15 Plus
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Max

iPads with eSIM (only iPads with 4G connectivity):
iPad Pro 11″ (model A2068, from 2020)
iPad Pro 12.9″ (model A2069, from 2020)
iPad Air (model A2123, from 2019)
iPad (model A2198, from 2019)
iPad Mini (model A2124, from 2019)
IPad 10th generación (modelo 2022)

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20+ 5g
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+ 5G
Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G
Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 FE* (Models from China or from Hong Kong do not admit eSIM)
Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24+
Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Z Fold2 5G
Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy Z Fold5 5G
Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip3 5G
Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Z Flip5 5G

Google Pixel 2 (only phones bought with Google Fi service)
Google Pixel 2 XL
Google Pixel 3 (not including phones bought in Australia, Taiwan or Japan. Phones bought with US or Canadian carriers other than Spring and Google Fi don’t work with eSIM)
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3a (not including phones bought in Japan or with Verizon service)
Google Pixel 3a XL
Google Pixel 4
Google Pixel 4a
Google Pixel 4 XL
Google Pixel 5
Google Pixel 5a
Google Pixel 6
Google pixel 6a
Google Pixel 6 Pro
Google Pixel 7a
Google Pixel 7
Google Pixel 7 Pro
Google Pixel 8
Google Pixel 8 Pro
Google Pixel Fold

Huawei P40
Huawei P40 Pro
Huawei Mate 40 Pro

Oppo phones with eSIM
Oppo Find X3 Pro
Find N2 Flip
Oppo Reno 5A
Oppo Reno 6 Pro 5G
Oppo Reno 9A
Oppo Find X5
Oppo Find X5 Pro
Oppo A55s 5G

Sony phones with eSIM
Sony Xperia 10 III Lite
Sony Xperia 10 IV
Xperia 10V
Xperia 1 IV
Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia Ace III
Sony Xperia 5 V

Xiaomi phones with eSIM
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 13
Xiaomi 13 Lite
Xiaomi 13 Pro
Xiaomi 13T Pro

Motorola phones with eSIM
Motorola Razr 2019
Motorola Razr 5G
Motorola Razr 40
Motorola Razr 40 Ultra
Motorola Razr+
Motorola Edge+
Motorola Edge 40
Motorola Edge 40 Pro
Motorola Edge 40 Neo
Motorola G52J 5G
Motorola G52J 5G Ⅱ
Motorola G53J 5G
Moto G54 5G
Motorola G84

Sharp AQUOS sense4 lite
Sharp AQUOS Sense6s
AQUOS sense 7
AQUOS sense 7plus
Sharp AQUOS Wish
AQUOS wish 2 SHG08
AQUOS wish3
AQUOS zero 6
Simple Sumaho6
Sharp AQUOS R7
Sharp AQUOS R8
Sharp AQUOS R8 Pro

Rakuten phones compatible with eSIM
Rakuten Mini
Rakuten Big-S
Rakuten Big
Rakuten Hand
Rakuten Hand 5G
Honor phones compatible with eSIM
Honor Magic 4 Pro
Honor Magic 5 Pro
Honor 90
Honor X8
Honor 50 (Some versions could not be eSIM compatible)
Other eSIM-compatible devices
Gemini PDA
Fairphone 4
Fairphone 5
DOOGEE V30
Oneplus Open
OnePLus 11
Oneplus 12
HAMMER Blade 3
HAMMER Explorer PRO
HAMMER Blade 5G
Nokia XR21
Nokia X30
Nokia G60 5G
myPhone NOW eSIM
Vivo X90 Pro
Vivo V29 Lite 5G (eSIM Supported only in Europe)
Vivo X100 Pro
OUKITEL WP30 Pro
OUKITEL WP33 Pro
Nuu X5

Po ju mund të vazhdoni të përdorni të gjita aplikacionet përfshirë Viber&WhatsApp sikur më parë por tani vetëm me shpejtësi mët madhe të internetit

Për të aktivizuar eSIM ju duhet të jeni të lidhur me internet, ndaj ju sugjerojmë fuqimisht të instaloni eSIM përpara se të mbërrini në destinacionin tuaj. Por mund të përdorni gjithashtu ëi-Fi lokal në aeroport për të porositur dhe aktivizuar eSIM menjëherë pas uljes në destinacionin tuaj.

Scroll to Top