Si ta aktivizojmë eSIM në Android?

Shkoni tek Settings dhe pastaj tek Connections

 

Shkoi tek SIM Card Manager dhe zgjedhni opsionin Add mobile plan

Shtypni Add using QR Code

Skanoni kodin QR që e keni pranuar në imellë

Pas këti hapi eSIM do të aktivizohet në telefonin tuaj

Scroll to Top