Bëhu partner i yni

Ne në merr5G jemi të gatshëm për bashkëpunim dhe ftojmë kompanitë dhe individët të bashkohen me ne si partnerë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të mundësive për të përfituar nga inovacioni dhe përparimi në fushën e teknologjisë së komunikimit. Nëse jeni një agjenci udhëtimesh, influencer, dyqan fizik, ose çdokush tjetër që është i interesuar të ofrojë pako interneti për audiencën tuaj, ju ftojmë të bashkëpunoni me ne.

Pse të bashkëpunoni me ne

Teknologji Inovative: Ne jemi pionierë në fushën e teknologjisë së eSIM. Partneriteti me ne do të thotë që të jeni në krye të zhvillimeve më të fundit dhe të përparimit në këtë industri. Duke qenë pjesë e rrjetit tonë të partnerëve, do të keni akses në zgjidhje inovative eSIM për të përmbushur nevojat e klientëve tuaj.

Çmime konkurruese: Ne ofrojmë mundësinë për të ofruar shërbime eSIM me çmimet më të volitshme në treg. Si partner i yni, do të keni akses në zgjidhje të favorshme eSIM për të përmbushur nevojat e klientëve tuaj në një mënyrë konkurruese në treg.

Komisione atraktive: Ne besojmë në shpërblimin e partnerëve tanë për përpjekjet e tyre. Kur bashkëpunoni me ne, do të keni mundësinë të fitoni komisione konkurruese për çdo shitje të suksesshme, duke ofruar një burim të shtuar të të ardhurave për biznesin tuaj.

Si të filloni

Nëse jeni të interesuar për të bashkëpunuar me merr5G, na kontaktoni në rrjetet sociale ose në partners@merr5G.com. Bashkëpunimi me ne është fillimi i një rrugë të suksesshme për të arritur synimet tuaja të biznesit dhe për të ofruar vlerë të shtuar për audiencën tuaj.